Bob Swart (aka Dr.Bob)
Borland Delphi 7 Studio

Borland Delphi 7 Studio
Delphi 7 Studio introduceert een nieuwe smaak: Delphi 7 Architect (de nieuwe high-end), naast Delphi 7 Enterprise, Delphi 7 Professional en Delphi 7 Personal. Op de Borland website staat de officiële aankondiging van Delphi 7 Studio met de Data Sheet, de FAQ, de System Requirements, de Feature Matrix en de What's New in Delphi 7.
De 30-dagen trial editie van Delphi Architect is nu te downloaden van de Borland website. Helaas bevat deze trial versie niet de Delphi for .NET Preview compiler!

Borland Delphi for .NET compiler preview
Op de BDN (Borland Developer Network) staat een artikel van John kaster en Danny Thorpe over de Delphi for .NET compiler preview, alsmede een artikel over het gebruik van Delphi for .NET als script taal met ASP.NET. Borland heeft een speciale site gemaakt te http://dotnet.borland.com met daarop voorbeeld applicaties voor de Delphi for .NET preview command-line compiler (kennelijk waren die te laat om nog op de Delphi 7 CDs te stoppen).

Borland Delphi 7 DataSnap Licentie
Informatie over de nieuwe DataSnap Licentie is bekend gemaakt in een newsgroup message door John Kaster van Borland Developer Relations. Delphi 7 Enterprise bevat een ongelimiteerde deployment licentie voor DataSnap. En wie Delphi 7 Professional heeft kan nog steeds lokale ClientDataSets gebruiken, zolang de data alleen maar lokaal opgeslagen wordt en niet naar een andere machine gaat.

Meer Informatie
Kom naar de lancering van Delphi 7 in Nederland, en profiteer van de speciale aanbieding op de stand van Bob Swart Training & Consultancy (alleen op 11 september 2002), alsmede een "Delphi 7 New Features"-versie van de Delphi OplossingsCourant die ik later die dag beschikbaar zal maken. Mocht iemand nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben, dan hoor ik die het liefst via .


This webpage © 1999-2006 by webmaster drs. Robert E. Swart (aka - www.drbob42.com). All Rights Reserved.