Bob Swart (aka Dr.Bob)
Dr.Bob's Delphi Courseware Manuals
Dr.Bob's Delphi Trainingen

Bob Swart Training & Consultancy organiseert Dr.Bob's Delphi Clinic trainingsdagen; de ideale gelegenheid om specifieke Delphi onderwerpen in één intensieve dag behandeld te zien. Ik maak daarbij gebruik van zelfgeschreven Delphi / RAD Studio cursusboeken die na de Clinics extra oefeningen en naslagwerk bieden.
Deelnemers aan de training krijgen ook na afloop van de training nog persoonlijke e-mail ondersteuning. Bob Swart Training & Consultancy
De trainingen zijn includief een cursusboek in PDF formaat (dat wordt al voor de workshop verzonden zodra de betaling ontvangen is). Maximaal 5 deelnemers per keer, minimaal 2 deelnemers.

De prijs is € 500 per persoon per dag (exclusief 21% btw).
Bij twee personen van hetzelfde bedrijf geldt een korting van 5% per persoon
Bij drie of meer personen is de korting 10% per persoon (tot maximaal 5 personen, vol = vol).

Wie de Enterprise editie van Delphi of RAD Studio al via Bob Swart Training & Consultancy heeft gekocht, krijgt daarnaast nog 5% extra korting op de deelnameprijs (en zelfs 10% korting als u ook subscription heeft, maximaal 20% korting in totaal dus).

Deze trainingen zijn van 9.00 tot 17.00 uur (data in overleg), in mijn trainingsruimte te Helmond Brandevoort:

 Delphi OnderwerpDatum
2009-10 Delphi & Unicode (Migration) Development  overleg 
6-10 ADO/DBX/FireDAC Database Development  overleg 
XE-10 Delphi DataSnap Development  overleg 
7-10 XML, SOAP & Web Services Development overleg 
7-10 VCL for the Web / IntraWeb Development   overleg 
1-10 Custom Component Development  overleg 

Bovenstaande Clinics kunnen plaatsvinden als workshop bij mij in Helmond of Custom Clinic bij u op lokatie.
Hierbij wordt de inhoud en agenda volledig op basis van uw wensen opgesteld.

Iedere Delphi Clinic is praktisch (geen slideshow), maar niet hands-on voor de deelnemers, alhoewel u natuurlijk wel een eigen laptop kan meenemen.
Tijdens de clinic worden alle voorbeelden live opgebouwd met de nieuwste versie van Delphi. Door het beperkte aantal deelnemers bestaat hierbij altijd de mogelijkheid tot het samen onderzoeken van zaken die wellicht net buiten het cursusmateriaal vallen.

Het cursusmateriaal bestaat steeds uit een door mij geschreven engelstalig cursusboek waarin behalve theorie ook praktische voorbeelden en direkte praktijkervaring is opgenomen. Daarnaast bevatten de cursusboeken vele hands-on oefeningen en opgaven met uitwerkingen die na de trainingsdag gebruikt kunnen worden om de opgedane kennis en ervaring zelf te toetsen.
Voor wie de training niet kan bijwonen zijn de cursusboeken ook los te bestellen voor € 99 (ex.BTW) per stuk.
Tot slot krijgen de cursisten ook na de clinics nog persoonlijke e-mail ondersteuning.

Voor meer informatie kunt u altijd sturen naar Bob Swart.

De Kleine Lettertjes: De inschrijving voor de afzonderlijke Delphi Clinic cursusdagen eindigt steeds de zondagavond vóór de cursusdag zelf. Annuleren is uitsluitend mogelijk tot deze datum - daarna kan wel bij verhindering een vervanger uw plaats tijdens de clinic innemen. De rekening wordt verstuurd of uitgedeeld op de trainingsdag zelf, en dient netto binnen 14 dagen betaald te zijn! Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.
Indien zich meer dan 5 personen inschrijven voor een clinic dag, dan zal een (extra) nieuwe datum ingepland worden voor de laatste inschrijvers - in overleg met de deelnemers. Bob Swart behoudt zich daarnaast het recht voor om bij 2 of minder inschrijvingen voor een cursusdag deze te annuleren of te verplaatsen naar een latere datum - eveneens in overleg met de deelnemers.
Bob Swart kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die (direkt of indirekt) voortvloeit uit het volgen van de Delphi Clinics.


This webpage © 1999-2017 by webmaster drs. Robert E. Swart (aka - www.drbob42.com). All Rights Reserved.